index page 2 » وبلاگینا
آغازی بر Microsoft WebMatrix و Razor

آغازی بر Microsoft WebMatrix و Razor

نوشته آراد حقی 29 فروردين 1391 7 دیدگاه

در مقاله پیشین از سری مقالات "منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ" به بررسی انواع تکنولوژی‌های توسعه برنامه‌های کاربردی وب تحت چارچوب ASP.NET پرداختیم و نهایتا ASP.NET Web Pages Framework مبتنی بر WebMatrix را به عنوان گزینه مناسبی برای شروع انتخاب کردیم. در جمع بندی کلیه مطالب…

منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ (قسمت هشتم) - انتخاب کتاب آشپزی مناسب!

منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ (قسمت هشتم) – انتخاب کتاب آشپزی مناسب!

نوشته آراد حقی 21 اسفند 1390 8 دیدگاه

اگر قسمت‌های قبلی از سری مقالات "منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ" را دنبال کرده باشید، باید با ماهیت و وظایف اصلی مرورگر وب، وب سرور و چگونگی ارتباط آن‌ها با یکدیگر آشنا شده باشید. همان‌گونه که…

منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ (قسمت هفتم) - نقش HTTP / بخش سوم

منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ (قسمت هفتم) – نقش HTTP / بخش سوم

نوشته آراد حقی 10 اسفند 1390 4 دیدگاه

اگر مقاله قبلی از سری مقالات "منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ" را دنبال کرده باشید، به یاد دارید که در حال باز کردن و تشریح یک پاسخ دریافت شده از سمت سرور بودیم. پاسخ دریافتی ما…

منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ (قسمت ششم) - نقش HTTP / بخش دوم

منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ (قسمت ششم) – نقش HTTP / بخش دوم

نوشته آراد حقی 07 اسفند 1390 3 دیدگاه

در این قسمت از سری مقالات "منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ" قصد داریم تا پروتکل HTTP را دقیق‌تر مورد بررسی قرار دهیم. اگر قصد پیگیری این مطالب را دارید می‌توانید از لینک بالا، قسمت‌های قبلی این…

منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ (قسمت چهارم) - نقش وب سرور

منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ (قسمت چهارم) – نقش وب سرور

نوشته آراد حقی 23 بهمن 1390 4 دیدگاه

وب سرورها محتوای مورد درخواست کاربران را تولید و ارائه می‌کنند و مرورگرهای وب نیز آن‌ها را به کاربران نمایش می‌دهند. در ساده‌ترین حالت یک وب سرور، یک فایل HTML استاتیک (ایستا) ساده و یا یک فایل تصویری را…

منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ (قسمت دوم) - چرا دات نت؟

منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ (قسمت دوم) – چرا دات نت؟

نوشته آراد حقی 09 بهمن 1390 53 دیدگاه

بعد از انتشار اولین قسمت از سری مقالات «منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP. NET با نسکافه داغ» در وبلاگینا واکنش‌های مختلفی در مورد این مقاله از طریق نظرات و ایمیل بدست من رسید. با بررسی دقیق نظرات رسیده، این…

منوی ویژه : کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ (قسمت اول)

منوی ویژه : کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ (قسمت اول)

نوشته آراد حقی 28 دي 1390 24 دیدگاه

برنامه‌های کاربردی تحت وب امروزه با سرعت بسیار زیادی رو به گسترش هستند. بسیاری از برنامه‌های کاربردی و سرویس‌هایی که تا دیروز به صورت غیرآنلاین ارائه می‌شدند، امروزه برای به‌دست آوردن سهم بیشتری از بازار و رقابت با سرویس‌های…

معرفی المان‌های ساختاری در HTML5 - قسمت دوم

معرفی المان‌های ساختاری در HTML5 – قسمت دوم

نوشته آراد حقی 07 شهريور 1390 4 دیدگاه

در این مقاله قصد داریم سایر المان های ساختاری و جدید ارائه در HTML5 را مورد بررسی قرار دهیم. برای مشاهده قسمت اول این مقاله می‌توانید به این لینک مراجعه کنید. المان Footer عبارات مرتبط با کپی رایت و مالکیت معنوی سایت‌ها و همچنین اطلاعات طراح وب سایت از…

معرفی المان‌های ساختاری در HTML5 - قسمت اول

معرفی المان‌های ساختاری در HTML5 – قسمت اول

نوشته آراد حقی 28 تير 1390 8 دیدگاه

با اطمینان کامل می‌توان گفت که هر سایتی که تاکنون ایجاد شده است از المان‌های ساختاری و محتوایی برخوردار بوده و به نحوی از آنها استفاده کرده است. از برچسب های پاراگراف (<p>) گرفته تا برچسب های تقسیم کننده (<div>)، المان‌هایی هستند که تاکنون ساختار وب‌سایت‌های ما را شکل…

دیسک‌های Basic و Dynamic در ویندوز سرور 2008

دیسک‌های Basic و Dynamic در ویندوز سرور 2008

نوشته آراد حقی 21 تير 1390 6 دیدگاه

ویندوز سرور 2008 از دو نوع پیکربندی دیسک به صورت Basic و Dynamic پشتیبانی می‌نماید. دیسک‌های Basic به پارتیشن‌ها تقسیم می‌شوند و می‌توانند در نسخه‌های قبلی ویندوز نیز مورد استفاده قرار گیرند. دیسک‌های Dynamic به volume ها تقسیم می‌شوند و ویندوز سرور 2000 و نسخه‌های بعدی ویندوز از آن…

معرفی GlobalName Zone ها در ویندوز سرور 2008

معرفی GlobalName Zone ها در ویندوز سرور 2008

نوشته آراد حقی 23 خرداد 1390 ۱ دیدگاه

متخصصین شبکه همواره با سازمان‌هایی روبرو هستند که از WINS برای تبدیل (Resolve کردن) نام‌های مبتنی بر NetBIOS (نام هایی که به Computer Name اشاره دارند) به آدرس‌های TCP/IP استفاده می‌کنند. امروزه سازمان‌های بسیاری را می‌توان یافت که از ترکیب DNS و WINS برای Name Resolution استفاده می‌نمایند. متاسفانه…

بررسی انواع شبکه‌های مجازی در Hyper-V

بررسی انواع شبکه‌های مجازی در Hyper-V

نوشته آراد حقی 27 ارديبهشت 1390 17 دیدگاه

Hyper-V به عنوان یک راهکار قدرتمند در زمینه مجازی سازی، این امکان را برای شما فراهم می‌سازد تا شبکه‌های مجازی را با کامل‌ترین و پیچیده‌ترین جزئیات پیاده سازی نمایید. یک شبکه مجازی (Virtual Network) مانند یک سوئیچ در یک شبکه فیزیکی عمل می‌کند با این تفاوت که عملیات سوئیچ…

چگونه با GZIP، سرعت سایت خود را افزایش دهیم؟
منتخب

چگونه با GZIP، سرعت سایت خود را افزایش دهیم؟

نوشته آرش زاد 15 دي 1389 104 دیدگاه

با وجود اینکه روزانه دسترسی به اینترنت و به طبع آن، سرعت آن نیز افزایش می یابد اما کماکان حجم صفحه تولیدی و مقدار عناصر استفاده شده در یک صفحه وب از ارکان مهم در طراحی یک سایت یا وبلاگ هستند؛ تا جایی که گوگل نیز یکی از فاکتور‌های…

اگر از فیدبرنر استفاده می‌کنید...
منتخب

اگر از فیدبرنر استفاده می‌کنید…

نوشته آرش زاد 01 دي 1389 27 دیدگاه

احتمالا می‌دانید چند روزی می‌شود که آدرس صفحه انتقال لینک فیدهای فیدبرنر مسدود شده است. اگر هم نمی‌دانستید، حالا دیگر می‌دانید! مشخص نیست که این اتفاق به چه دلیل رخ داده و بر روی چه اساسی بوده اما ما ضمن درخواست از مسئولین محترم درمورد تجدید نظر درباره این…

چگونه برای فایرفاکس افزونه بسازیم؟

چگونه برای فایرفاکس افزونه بسازیم؟

نوشته آرش زاد 25 مهر 1389 8 دیدگاه

خیلی‌ها دوست دارند تا بدانند که چگونه می‌شود برای مرورگر فایرفاکس افزونه ای را مانند سایر افزونه‌های موجود برای آن طراحی و ایجاد نمایند. نوشتن یک افزونه برای این مرورگر نیازمند یک سری پیش شرط‌هایی است که قبل از شروع کار باید آن‌ها را در اختیار داشته باشید و…