آموزشی » وبلاگینا
چطور جلوی ارسال ایمیل‌های ناخواسته از طرف گوگل پلاس را بگیریم؟

چطور جلوی ارسال ایمیل‌های ناخواسته از طرف گوگل پلاس را بگیریم؟

نوشته آرش زاد 21 دي 1392 19 دیدگاه

گوگل پس از تعطیل کردن سرویس گوگل ریدر و معرفی شبکه اجتماعی گوگل پلاس، تمام تلاش خود را جهت فعال نگه داشتن این سرویس انجام داده است. این شرکت بخش اعظمی از خدمات خود را با گوگل پلاس ادغام کرده…

چطور جلوی مصرف زیاد باتری در تلفن‌های هوشمند توسط اپلیکیشن‌ها را بگیریم؟

چطور جلوی مصرف زیاد باتری در تلفن‌های هوشمند توسط اپلیکیشن‌ها را بگیریم؟

نوشته مرضیه فلاح 29 مرداد 1392 7 دیدگاه

درحالی که تلفن‌های هوشمند شانس بسیار بزرگی برای توسعه‌دهندگان اپلیکیشن هستند، منابع وابسته به موبایل نیز چالش‌های خاصی برای آنان ایجاد می‌کنند. یکی از این چالش‌‌‌ها مصرف باتری است. اگر اپلیکیشنی که شما ساخته‌اید تشنه مصرف باتری باشد، مشتریان نظرات…

۳ قانون ساده برای یک اپلیکیشن موفق

۳ قانون ساده برای یک اپلیکیشن موفق

نوشته مرضیه فلاح 08 مرداد 1392 4 دیدگاه

در سال ۲۰۱۳، فروشگاه اپلیکیشن اپل ۵۰ میلیارد دانلود را پشت سر گذاشت و توانست از فروش اپلیکیشن‌های پلتفرم‌های مختلف بیش از ۲۵ میلیارد دلار به‌ دست آورد. می‌خواهیم برخی از دلایل این پیشرفت را از نگاه یکی از سازندگان اپلیکیشنی موفق برای iOS بررسی کنیم. خانم Lisa Bettany، عکاس و…

آموزش ساخت برنامه‌ای ساده برای یادآوری استراحت
نویسنده میهمان

آموزش ساخت برنامه‌ای ساده برای یادآوری استراحت

نوشته فرزاد بیان 30 تير 1392 20 دیدگاه

این مقاله را فرزاد بیان برای وبلاگینا فرستاده است. او نویسنده‌ای جوان است که چندین سال است فعالیت خود را در زمینه آموزش‌های تصویری مرحله به مرحله متمرکز کرده است و هم اکنون در وبلاگش، بغبغو فعالیت می‌کند. شما نیز می‌توانید مطالب و یادداشت‌های خود را در قالب نویسنده میهمان برای وبلاگینا…

چگونه می‌توان با طراحی گرافیک برند قدرتمندتری ساخت؟
نویسنده میهمان

چگونه می‌توان با طراحی گرافیک برند قدرتمندتری ساخت؟

نوشته تورج صابری‌وند 18 بهمن 1391 23 دیدگاه

این یادداشت را تورج صابری‌وند برای وبلاگینا فرستاده است. او عضو انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران و همچنین مدیر ایده‌پردازی طراحی برند و لوگوی رایتـل بوده است. شما نیز می‌توانید مطالب و یادداشت‌های خود را در قالب نویسنده‌های میهمان برای وبلاگینا ارسال…

آیا کامپیوتر ویندوز ۸ شما توانایی اجرای Hyper-V را دارد؟

آیا کامپیوتر ویندوز ۸ شما توانایی اجرای Hyper-V را دارد؟

نوشته آراد حقی 21 شهريور 1391 4 دیدگاه

چه برنامه نویس باشید، و چه در حوزه مدیریت سیستم‌ها فعالیت نمایید، مطمئنا شما نیز مانند بسیاری نیاز به اجرای همزمان چندین سیستم‌عامل دارید. ویندوز ۸ قابلیت Hyper-V را به مجموعه امکانات بی شمار خود اضافه کرده است؛ قابلیتی…

زنگ سی‌شارپ – قسمت هشتم

نوشته مسعود درویشیان 03 تير 1391 25 دیدگاه

در قسمت قبل با if های تودرتو و if-else-if ladder آشنا شدیم. قصد داریم با دستور switch و حلقه‌ی for آشنا می‌شویم که یکی دیگر از مباحث بسیار مهم و پایه‌ای در برنامه‌نویسی هستند ولی قبل از این‌که سراغ حلقه‌ها برویم لازم است با یک‌سری از عملگرهای ریاضی آشنا شویم. Increment…

زنگ سی‌شارپ - قسمت هفتم

زنگ سی‌شارپ – قسمت هفتم

نوشته مسعود درویشیان 27 خرداد 1391 9 دیدگاه

در قسمت قبل بحث در مورد Program Control Statements بود و توضیحاتی در مورد این سرفصل و دستور if داده شد. در این قسمت به توضیحات تکمیلی‌تر این مبحث می‌پردازیم. همان‌طور که در قسمت ششم بیان شد، دستور if و if-else یکی از رایج‌ترین راه‌ها برای تصمیم‌گیری در سی‌شارپ هستند. شما…

زنگ سی‌شارپ - قسمت ششم

زنگ سی‌شارپ – قسمت ششم

نوشته مسعود درویشیان 20 خرداد 1391 15 دیدگاه

در قسمت قبل در مورد دیتاتایپ‌های کاراکتر و بولین صحبت شد، در این قسمت یکی از سرفصل‌های بسیار مهم سی‌شارپ را مورد بحث قرار می‌دهیم. در این قسمت از بولین استفاده‌ی زیادی می‌شود، پس اگر هنوز قسمت قبل را مطالعه نکرده‌اید، ابتدا به مطالعه قسمت قبل بپردازید. Program Control…

زنگ سی‌شارپ - قسمت پنجم

زنگ سی‌شارپ – قسمت پنجم

نوشته مسعود درویشیان 09 خرداد 1391 32 دیدگاه

در قسمت قبل در مورد Floating-Point Data Types و چگونگی دریافت مقدار از کاربر و چند نکته‌ی دیگر، توضیحاتی داده شد. در این قسمت به توضیح دیتا تایپ‌های char و bool خواهیم پرداخت. کاراکتر و بولین دو بحث پایه‌ای و مهم در برنامه‌نویسی هستند که کابردهای اساسی و مهمی دارند. Characters در…

زنگ سی‌شارپ - قسمت چهارم

زنگ سی‌شارپ – قسمت چهارم

نوشته مسعود درویشیان 06 خرداد 1391 22 دیدگاه

در قسمت سوم زنگ سی‌شارپ توضیحات مختصری در مورد value type، متغیر (variable) و عملگرها (operators) داده شد. در این قسمت با چند مثال به تشریح کامل‌تر آن‌ها خواهیم پرداخت. همان‌طور که در قسمت قبل گفته شد، data types به دو دسته‌ی value types و reference types تقسیم می‌شوند و دانستید که سیزده value types داریم….

زنگ سی‌شارپ - قسمت سوم

زنگ سی‌شارپ – قسمت سوم

نوشته مسعود درویشیان 02 خرداد 1391 21 دیدگاه

در قسمت قبل با یک برنامه‌ی ساده شروع کردیم که تنها در خروجی یک پیغام را چاپ می‌کرد، در این قسمت قصد داریم با متغیر‌ها (variable)، value type و عملگر‌ها (operator)بیشتر آشنا شویم. شاید هیچ سازه‌ای به‌اندازه‌ی متغیر‌ها برای یک زبان برنامه‌نویسی اهمیت نداشته باشند. متغیر‌ در واقع مکانی در حافظه است…

زنگ سی‌شارپ - قسمت دوم

زنگ سی‌شارپ – قسمت دوم

نوشته مسعود درویشیان 26 ارديبهشت 1391 47 دیدگاه

در قسمت قبل اندکی با تاریخچه سی‌شارپ و توضیحات مختصری در مورد آن و در مورد این سری از مقالات آموزشی آشنا شدیم. در این قسمت قصد داریم بیشتر با کد‌نویسی و محیط برنامه Visual Studio IDE آشنا بشویم. ویژوال استودیو، IDE شرکت مایکروسافت است و IDE مخفف Integrated Development…

زنگ سی‌شارپ - قسمت اول

زنگ سی‌شارپ – قسمت اول

نوشته مسعود درویشیان 18 ارديبهشت 1391 143 دیدگاه

برنامه‌نویسان همیشه به‌دنبال راهی برای بهتر کردن کارایی، سودمندی و قابل‌ حمل بودن (استفاده در سیستم‌های عامل مختلف) برنامه‌های خود می‌گردند. بدین منظور همیشه دنبال ابزارهای زیادی هستند که از آن‌ها استفاده کنند. زبان‌های برنامه‌نویسی زیادی در دنیا وجود دارند اما تعداد اندکی از آن‌ها معتبر و عالی هستند….

آغازی بر برنامه نویسی Razor

آغازی بر برنامه نویسی Razor

نوشته آراد حقی 18 ارديبهشت 1391 9 دیدگاه

اگر سری مقالات "منوی ویژه: کیک شکلاتی ASP.NET با نسکافه داغ" را دنبال کرده باشید، در مقاله پیشین به ماهیت Razor اشاره کردیم و مقرر شد در این قسمت از مقاله نگاهی بر برنامه نویسی Razor داشته باشیم. همان‌گونه که در مقالات پیشین اشاره شد کدهای مطرح شده در…